Jáhlovo-čokoládový dezert

54
- reklama -

Suroviny
2 porce

50 g jáhel
25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa)
1 banán
100 g tvarohu
med dle chuti (nebo sirup)

Postup přípravy receptu

  1. Jáhly uvaříme ve vodě podle návodu (zpravidla to trvá cca 10 minut a vaří se ve dvojnásobném množství vody).

  2. Po uvaření slijeme případný zbytek vody a do ještě horkých jáhel vmícháme čokoládu – tak dlouho, dokud se všechna nerozpustí.

  3. Osladíme rozmixovaným banánem a případně i nějakým sirupem a na závěr zjemníme tvarohem. Můžeme podávat teplé, ale i vychlazené.

Poznámka od kuchařky

Tento a všechny další mé recepty najdete na http://www.facebook.com/mamavkuchyni