
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 50 g jáhel
- 25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa)
- 1 banán
- 100 g tvarohu
- med dle chuti (nebo sirup)
Postup přípravy receptu
-
Jáhly uvaříme ve vodě podle návodu (zpravidla to trvá cca 10 minut a vaří se ve dvojnásobném množství vody).
-
Po uvaření slijeme případný zbytek vody a do ještě horkých jáhel vmícháme čokoládu – tak dlouho, dokud se všechna nerozpustí.
-
Osladíme rozmixovaným banánem a případně i nějakým sirupem a na závěr zjemníme tvarohem. Můžeme podávat teplé, ale i vychlazené.
Poznámka od kuchařky
Tento a všechny další mé recepty najdete na http://www.facebook.com/mamavkuchyni
Kuchařka: Mama v kuchyni