- reklama -
Suroviny
- 100 g jáhel
- 550 g brambor
- 2 vejce
- 1 velká nahrubo nastrouhaná mrkev
- 4 stroužky česneku
- majoránka (dle chuti)
- lžička mletého kmínu
- 100 g špaldové mouky
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Jáhly propláchneme dvakrát horkou vodou a uvaříme doměkka.
-
Brambory si oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme uvařené jáhly, ostatní suroviny kromě oleje a promícháme.
-
Naběračkou tvoříme malé placičky, které smažíme na olivovém oleji dozlatova. Podáváme se zeleninou nebo jako přílohu k masové směsi.
Poznámka od kuchařky
Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/
Kuchařka: Susa