
- reklama -
Suroviny
- 1 kg jablek
- 3 větší cibule
- 1 šálek kávový octa
- 1 šálek kávový cukru
- 1 lžíce kari
- 1,5 lžičky soli
- chilli (dle chuti)
- 6 stroužků česneku
Postup přípravy receptu
-
Jablka rozkrájíme „halabala“ i se slupkou a mírně podlijeme vodou, přidáme na půl kolečka cibuli a vše ostatní mimo česneku povaříme a občas zamícháme.
-
Česnek nakrájený na plátky přidáme až nakonec.
-
Naplníme do skleniček a zavaříme 20 minut při cca 80°C.
Poznámka od kuchařky
výborné ke grilovanému nebo pečenému masu, vždy s tím mám úspěch a i u lidí, kteří nemají rádi ovoce:)
Kuchařka: LucieV