
- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 400 g Irish Rump Steak (Irské hovězí – kýta bez kosti)
- mletý pepř čtyř barev
- sůl
- Dijon hořčice
- 2 plátky másla
- Mozzarella light – nakrájená na plátky
- listový salát
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany pomažeme jemnou vrstvou hořčice. Na teflonové pánvi rozpálíme máslo, maso na něj položíme nejprve namazanou stranou dolů.
-
Z obou stran (podle tloušťky plátků, cca 1,5 cm) opečeme cca 35-40 vteřin a odložíme na talíř, přikryjeme a necháme maso „dojít“ k žádoucí barvě – chceme-li maso spíše krvavé, podáváme okamžitě, pro střední propečení vyčkáme pár minut.
Podávala jsem s jednoduchým listovým salátem a plátky Mozzarelly.
Kuchařka: Lenka Škulinová









