- reklama -
Suroviny
- 2 velké cibule
- 100 g Hrašky
- 1 PL kari pasty (použila jsem žlutou) nebo koření
- 1/2 KL prášku do pečiva
- chilli paprička nebo drcené chilli (podle chuti)
- sůl
- cca 150 ml vody
- Na rájtu:
- 1 bílý jogurt (hustý, malý)
- pár snítek čerstvé máty
- 1 malý stroužek česneku
- špetka soli
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na proužky. Smícháme v míse suroviny na těstíčko, tzn. Hrašku, prášek do pečiva, kari pastu, chilli, sůl a vodu podle potřeby. Cibuli přimícháme do směsi.
-
Rozpálíme v pánvi dostatečné množství oleje a smaženky pečeme do zlatova z obou stran. Na papírové utěrce odsajeme přebytečný tuk.
-
Na rájtu smícháme jogurt s utřeným česnekem, posekanou mátou a malinko osolíme.
Poznámka od kuchařky
Zdroj časopis Apetit 3/13
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea