Indická pánev ze zeleného kari

50
- reklama -

Suroviny
4 porce

600 g kuřecího masa
1 sáček indické zelené kari pasty
2 polévkové lžíce olivového oleje
1 kokosové mléko
1/2 pórku
1 jarní cibulka
1/2 červené papriky
200 g hnědých žampionů
150 g mražených fazolových lusků
1 pak choi
2 polévkové lžíce ústřicové omáčky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a zprudka osmažíme ve vetší pánvi/woku na olivovém oleji.


    Zobrazit celý recept

  2. Maso vyndáme z pánve, přidáme kari pastu a cca 2 min mícháme. Vložíme papriku, žampiony, pórek a zprudka opečeme. Poté přidáme jarní cibulku, předem uvařené fazolové lusky a vložíme zpět kuřecí maso. Zalijeme kokosovým mlékem, přidáme ústřicovou omáčku a vaříme 2-3 min.

  3. Posypeme nakrájeným pak choi a před podáváním zamícháme.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s rýží, nejlépe s thajskou jasmínovou.