- reklama -
Suroviny
- vepřové maso (plátky,nebo kuřecí popřípadě krůtí)
- podravka nebo sůl (podravka je lepší) hořčice
- kečup
- cibule
- měkký salám (kabanos třeba)
- čerstvá paprika
- žampiony
- vajíčka (na 1 plátek masa 1 vajíčko)
- trochu oleje
- plátkový sýr
Postup přípravy receptu
-
Dělal jsem to z vepřového masa.
-
Do pekáče nalijeme trochu vody, přisypeme podravku a necháme rozpustit.
-
Naklepeme plátky, položíme do pekáče, pomažeme hořčicí a kečupem.
-
Na pánvičce osmahneme cibuli a přidáme salám, žampiony a papriku.
-
Po asi dvou minutách dáme vejce(1 vejce na jeden plátek)trošku osolíme a uděláme řídkou vaječinku, ať se dobře roztírá na plátky. Rozdělíme ji na maso a položíme plátkový sýr.
-
Strčíme do rozehřáté trouby a pečeme dorůžova.
Poznámka od kuchařky
jak mi to zrůžovělo tak jsem pekáč přiklopil druhým aby nebyl sýr moc křupavý.Každý si to upeče podle toho jestli to chce do křupava nebo jen růžové a měkounké
Kuchař: jirihyvnar