Hraška řízky

59
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 kuřecí stehenní řízky
4 polévkové lžíce „HRAŠKA“
koření grilovací nebo zlaté kuře
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí plátky ochutíme oblíbeným kořením např. grilovacím, nebo zlatým kuřetem. Necháme odležet asi půl hodiny.

  2. Mezitím si připravíme těstíčko s „HRAŠKY“ dle návodu na obalu na 4 řízky – 4 polévkové lžíce smícháme s vodou do konzistence hořčice a obylíme v ním masíčko.

  3. Na pánvi hodně rozpálíme olej a do něj vkládáme v těstíčku z „ HRAŠKY “.

  4. Smažíme dozlata stejně jako běžné řízky. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Poznámka od kuchařky

Tento recept se dá aplikovat na jakékoliv maso, vepřové, telecí, i obyčejný salám.