
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 kuřecí stehenní řízky
- 4 polévkové lžíce „HRAŠKA“
- koření grilovací nebo zlaté kuře
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí plátky ochutíme oblíbeným kořením např. grilovacím, nebo zlatým kuřetem. Necháme odležet asi půl hodiny.
-
Mezitím si připravíme těstíčko s „HRAŠKY“ dle návodu na obalu na 4 řízky – 4 polévkové lžíce smícháme s vodou do konzistence hořčice a obylíme v ním masíčko.
-
Na pánvi hodně rozpálíme olej a do něj vkládáme v těstíčku z „ HRAŠKY “.
-
Smažíme dozlata stejně jako běžné řízky. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
Tento recept se dá aplikovat na jakékoliv maso, vepřové, telecí, i obyčejný salám.
Kuchařka: Kroupovka