
- reklama -
Suroviny
- 1 kg hovězí svíčkové (falešná svíčková)
- 2 ks menší cibule
- 1 PL polotučné hořčice
- 1 PL sladkého kečupu
- 4 ks žloutků
- Dle chuti:
- sůl, pepř, mleté chilli, sojová a worchestrová omáčka, česnek
- K podávání:
- topinky
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso si očistím, nakrájím na větší kostky a postupně rozmixuji. Nakrájím si najemno cibulku, kterou smíchám s masem v míse. Přidám žloutky a dle chuti sojovou a worchestrovou omáčku, osolím, opepřím a přidám de chuti chilli.
-
V topinkovači, v troubě nebo na oleji udělám topinky, které následně potírám česnekem a vrstvím tatarák.
Kuchařka: Kolbabka