
- reklama -
Suroviny
1 porce
- cca 100 g hovězího masa
- 1 cuketa
- olivový olej
- kousek pórku
- sůl
- 2-3 PL rýže
Postup přípravy receptu
-
Maso a cuketu nakrájíme na kousky, pórek nadrobno.
-
V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a maso na něm ze všech stran orestujeme. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
V druhém kastrůlku rozehřejeme olivový olej, orestujeme na něm pórek a přidáme cuketu a rýži. Podlijeme vodou a dusíme, než je rýže hotová (bude zhruba zároveň s cuketou).
-
Přidáme maso, promícháme a pokud bylo maso hotové podstatně dřív, necháme společně prohřát.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Pokud je maso osolené, nemusí se už solit hotové jídlo, úplně to stačí.
Kuchařka: Johanka128