Hovězí s cuketou a rýží – pro nejmenší

66
- reklama -

Suroviny
1 porce

cca 100 g hovězího masa
1 cuketa
olivový olej
kousek pórku
sůl
2-3 PL rýže

Postup přípravy receptu

  1. Maso a cuketu nakrájíme na kousky, pórek nadrobno.

  2. V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a maso na něm ze všech stran orestujeme. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  3. V druhém kastrůlku rozehřejeme olivový olej, orestujeme na něm pórek a přidáme cuketu a rýži. Podlijeme vodou a dusíme, než je rýže hotová (bude zhruba zároveň s cuketou).

  4. Přidáme maso, promícháme a pokud bylo maso hotové podstatně dřív, necháme společně prohřát.

Poznámka od kuchařky

Vhodnost dle zavedených surovin.

Pokud je maso osolené, nemusí se už solit hotové jídlo, úplně to stačí.