
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 350 g hovězího steaku (nakrájený na menší kousky)
- 120 g vařených nudlí
- 3 plechovky černých fazolí
- 1/2 červené papriky nakrájené na nudličky
- 1/2 zelené papriky nakrájené na nudličky
- 1/2 lžičky drceného zázvoru
- 1/2 šálku hovězího vývaru
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce mrkvové šťávy
- 1 lžíce Cherry (lze vynechat)
- 1 lžíce olivového oleje
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Zeleninu krátce osmahneme a odložíme stranou.
-
Na pánev postupně pokládáme kousky hovězího masa ochucené zázvorem, proložíme česnekem a smažíme, dokud maso nezhnědne.
-
Poté přidáme nudle, fazole, zeleninovou šťávu, vývar a prohřejeme.
-
Nakonec vmícháme zeleninu, osolíme opepříme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: brožura – Chutně a zdravě –
Kuchařka: HankaPu