Hovězí s černými fazolemi a nudlemi

60
- reklama -

Suroviny
4 porce

350 g hovězího steaku (nakrájený na menší kousky)
120 g vařených nudlí
3 plechovky černých fazolí
1/2 červené papriky nakrájené na nudličky
1/2 zelené papriky nakrájené na nudličky
1/2 lžičky drceného zázvoru
1/2 šálku hovězího vývaru
2 stroužky česneku
1 lžíce mrkvové šťávy
1 lžíce Cherry (lze vynechat)
1 lžíce olivového oleje
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu krátce osmahneme a odložíme stranou.

  2. Na pánev postupně pokládáme kousky hovězího masa ochucené zázvorem, proložíme česnekem a smažíme, dokud maso nezhnědne.

  3. Poté přidáme nudle, fazole, zeleninovou šťávu, vývar a prohřejeme.

  4. Nakonec vmícháme zeleninu, osolíme opepříme a podáváme.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: brožura – Chutně a zdravě –