
- reklama -
Suroviny
- Zadní hovězí upravené na roládu
- Náplň:
- brambory
- uzená krkovička
- cibule
- majoránka
- máslo (olej)
- sůl
- Základ pod maso:
- olej
- cibule
- mrkev
- rajský protlak
- bobkový list
- nové koření
- jalovec
- hovězí vývar a zbytek náplně
Postup přípravy receptu
-
Maso rozklepeme, osolíme, potřeme náplní, srolujeme a svážeme provázkem.
Na náplň osmažíme cibulku s nakrájenou krkovičkou, nahrubo nastrouhanými syrovými brambory a nasekanou majoránkou. Nezapomeneme osolit. -
V hrnci nebo papiňáku si na základ pod maso osmažíme cibuli, mrkev na kostičky, přidáme zbytek náplně, rajský protlak a koření. Na základ vložíme maso, opečeme ze všech stran a podlijeme vývarem. Dusíme do měkka.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea