
- reklama -
Suroviny
asi 6
- 1500 g hovězího zadního
- 2 lžíce hořčice
- 200 g anglické slaniny
- 2 klobásy
- 2 kyselé okurky
- 2 cibule
- 3 stroužky česneku
Postup přípravy receptu
-
Hovězí rozklepeme na tenký plát, potřeme hořčicí, navrch položíme anglickou slaninu, klobásku a na proužky nakrájené okurky. Cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme i česnek.
-
Zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu.
-
Pečeme asi 50 minut.
-
Hotovou roládu nakrájíme na plátky.
-
Podáváme s opečenými bramborami.
Poznámka od kuchařky
Můžou se podávat s rýži, knedlíkem…kdo co má rád 🙂
Kuchařka: SKADINKA