
- reklama -
Suroviny
    
- 1 větší mrkev
- 1/2 celeru
- 4 cherry rajčátka
- 2 světlé papriky
- 1 vejce
- 300 g předního masa na polévku
- kari koření
- bujon
Postup přípravy receptu
- 
Hovězí maso omyjeme, vložíme do vody, přidáme bujon a vaříme doměkka. Ke konci vaření přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a nahrubo nastrouhaný celer, pokrájená a omytá cherry rajčátka a pokrájené proužky zelených paprik. 
- 
Necháme ještě chvíli probublat a když je maso měkké, vyjmeme ho z polévky a pokrájíme na malé kousky. 
- 
Pokrájené, vrátíme do polévky, dochutíme – solí a pepřem a špetkou kari koření. 
- 
Přidáme rozšlehané vejce, necháme přejít varem a vypneme. Ozdobíme pokrájenou petrželkou nebo pažitkou. 
            Kuchařka: varilamyskakasicku
        
