
- reklama -
Suroviny
- 500 g hovězí masa (ořech nebo kližka)
- 1 mrkev
- 2 petržele
- kousek celeru
- kousek brokolice (pouze stonek bez růžiček)
- hrst nudlí
- 1 lžíce nasekané pažitky a petrželky
- 4 bobkové listy
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě spolu s bobkovým listem a špetkou pepře do měkka.
-
Z vývaru odstraníme všechen přebytečný tuk.
-
Přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a brokolici. Povaříme cca 10 minut, přidáme nudle a uvaříme do měkka podle návodu na těstovinách.
-
Do horké polévky přidáme pažitku a petrželku. Bylinky už nevaříme.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: Kocmax