
- reklama -
Suroviny
- 5 plátků hovězího masa
- 1 velká cibule
- 5 malých zelených cibulek
- Zálivka:
- 3 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce medu
- 1 lžíce hnědého cukru
- 1 lžíce oleje
- 3 lžíce jablečného džusu
- šťáva z 1/2 citronu
- 2 stroužky prolisovaného česneku
- mletý zázvor
Postup přípravy receptu
-
Maso pokrájíme na menší kousky, posypeme nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. Přes noc necháme uležet.
-
Maso vložíme do rozehřáté trouby a pod pokličkou jej pečeme 15 minut. Snížíme teplotu a pečeme ještě 45 minut. Podáváme s rýží nebo s bramborem a zeleninovým salátem.
Kuchař: toprecepty.cz