
- reklama -
Suroviny
    
- 500 g hovězího masa (měla jsem kližku)
- 300 g kapustiček (růžičkové kapusty)
- 400 g brambor
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce oleje
- tymián
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
- 
Maso osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. 
 Přendáme ho do pekáčku, přidáme tymián a mírně podlijeme. Pekáček přikryjeme a vložíme do vyhřáté trouby – na cca 140 st. a pomalu pečeme.
- 
Když je maso téměř měkké, odkryjeme ho, přidáme nakrájené brambory a kapustičky, poklademe plátky másla, podle potřeby podlijeme a dopečeme doměkka. 
- 
Je-li třeba přisolíme a dochutíme čerstvě mletým pepřem. 
            Kuchařka: maris
        
