Hovězí nudličky s klobáskou

39
- reklama -

Suroviny

hovězí maso zadní
mrkev
celer
petržel
cibule
nové koření
celý pepř
saturejka
olej
cukr
1 Pl Dijonské hořčice
2 nožičky pikantní klobásy (čabajka, maďarská klobása)
1 smetana
Solamyl
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na nudličky. Necháme přes noc odležet.


    Zobrazit celý recept

  2. Druhý den vyndáme koření a bobkový list a přikryté pečeme v troubě a občas podléváme.

  3. Chvilku před změknutím masa, celý obsah přendáme na pánev a ještě restujeme.

  4. Solamyl rozpustíme ve šlehačce a přidáme k masu.

  5. Dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem.