- reklama -
Suroviny
- hovězí maso zadní
- mrkev
- celer
- petržel
- cibule
- nové koření
- celý pepř
- saturejka
- olej
- cukr
- 1 Pl Dijonské hořčice
- 2 nožičky pikantní klobásy (čabajka, maďarská klobása)
- 1 smetana
- Solamyl
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na nudličky. Necháme přes noc odležet.
-
Druhý den vyndáme koření a bobkový list a přikryté pečeme v troubě a občas podléváme.
-
Chvilku před změknutím masa, celý obsah přendáme na pánev a ještě restujeme.
-
Solamyl rozpustíme ve šlehačce a přidáme k masu.
-
Dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: HankaPu