
- reklama -
Suroviny
- 500 g hovězího masa
- 1 velká cibule
- lesní houby (množství dle chuti)
- 1 polévková lžíce bezlepkového koření Nikal
- 1 kostka hovězího bujónu
- olej
- sůl
- pepř
- Solamyl na zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Maso si nakrájíme na nudličky. Na oleji si osmažíme cibuli dorůžova a přidáme k ní maso. Smažíme dokud maso nepustí šťávu.
-
Přisypeme houby a zalijeme vodou tak, aby bylo vše ponořené. Přidáme 1PL masového koření (já použila bezlepkové od firmy NIKAL) a kostku hovězího bujónu.
-
Přiklopíme a vaříme dokud není maso měkké. Nakonec vše dle chuti přisolíme a připepříme a zahustíme Solamylem. Omáčka se hodí snad ke všem přílohám.
Kuchařka: Andreika