- reklama -
Suroviny
3 porce
- 500 g zadního hovězího masa
- 200 g lišek
- 2 větší cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce pnotučné hořčice
- 3 lžičky uzené mleté papriky
- 5 větviček čerstvého tymiánu
- sůl
- barevný drcený pepř
- olej
- 1 balení bramborových gnocchi
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na proužky a česnek na plátky.
-
Na trošce oleje osmažíme cibuli do zlatova, přidáme maso a opečeme. Osolíme, opepříme, přisypeme plátky česneku, očistěné a překrájené lišky, tymián, hořčici a zasypeme uzenou paprikou.
-
Podlijeme vodou a dusíme zakryté v troubě.
-
Když maso změkne, přimícháme syrové gnocchi, podle potřeby ještě podlijeme vodou a již odkryté dopečeme asi 5 minut v troubě.
Poznámka od kuchařky
Měla jsem v lednici klobásky, které už byly třeba spotřebovat, a tak jsem je opekla na pánvi a přidala na talíř.
Kuchařka: dzungila