
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 500 g hovězího předního masa
- 3 lžíce slunečnicového oleje
- 1 velká cibule
- 5 stroužků česneku
- mletý černý pepř
- 2 lžičky uzené červené papriky
- 2 lžičky Mexického koření
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- necelá lžička soli
- 1-2 sladkokyselé okurky
- 2 lžíce mraženého hrášku
- tmavá jíška
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky.
-
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a česnek nasekáme na malé kousky. Na rozehřátém oleji usmažíme cibuli do růžova, vložíme maso a orestujeme.
-
Zasypeme česnekem, solí, paprikou, Mexickým kořením a zamícháme.
-
Podlijeme vodou a přidáme hořčici.
-
Za občasného podlévání a zamíchání udusíme maso do měkka. Poté přidáme nakrájené okurky a mražený hrášek. Vše zahustíme jíškou a krátce povaříme.
Podáváme s knedlíkem.
Kuchařka: JanaB1