Hovězí dušené v česnekové kapustě

47
- reklama -

Suroviny

Hovězí maso asi 0,5 kg
cibule
kapusta
olej
česnek
sůl
pepř
slanina
asi 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli si nakrájíme na kostičky, maso taky na kostky a přidáme jej na zpěněnou cibuli.


    Zobrazit celý recept

  2. Malinko orestujeme, osolíme, opepříme a dusíme do poloměkka. Až je maso téměř hotové, vyjmeme jej z hrnce, přidáme nakrouhanou kapustu, kterou malinko podlejeme a dusíme asi 15 minut.

  3. Pak maso i kapustu spojíme, uděláme si zásmažku na slanině a zahustíme.

  4. Nakonec přidáme česnek, já dala asi 5 stroužků a už jen provaříme mouku.

    Podáváme s bramborem