- reklama -
Suroviny
- 4 – 5 očištěných a nakrájených lesních hub
- 150 g domácího vepřového zavařeného masa
- 1 cibule
- 3 PL domácího leča
- podle chuti sůl, pepř
- drcený kmín
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi necháme rozehřát zavařené domácí vepřové maso. Když maso pustí tuk, přidáme pokrájenou cibulku a necháme ji zesklovatět, zamícháme.
-
Vmícháme nakrájené houby, přidáme kmín a zamícháme. Podle chuti osolíme a opepříme.
-
Nakonec vmícháme domácí lečo a necháme krátce dusit.
-
Podáváme s topinkami. Zdobíme paprikou a jarní cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Zbyly mi houby od včera a tak jsem je chtěla rychle zpracovat a udělala jsem tuto pikantní směs.
Kuchařka: Ivace64