- reklama -
Suroviny
2 porce
- 250 g libového hovězího masa
- 150 g sterilovaných kyselých hub
- 100 ml nízkotučného mléka
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 menší cibule
- vývar
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso nakrájíme na plátky, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme nálevem z hub a vývarem, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
-
Když je maso hotové, vyjmeme ho z hrnce a uchováme v teple. V mléce rozmícháme mouku a zahustíme omáčku. V případě potřeby přidáme vývar. Povaříme asi 10 minut a do omáčky přidáme houby. Povaříme.
-
Jako příloha se hodí knedlíky nebo špecle.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: Kocmax