
- reklama -
Suroviny
2 – 3 porce
- 1 plechovka s těstem na croissanty
- Trocha mouky na podsypání
Postup přípravy receptu
-
Otevřete plechovku, vyvalí se role těsta, která se rozbalí, takže máte plát. Je již perforovaný, takže víte, kde máte krájet.
-
Pak už jen srolujete, dáte do trouby a za 20 minut je hotovo.
Poznámka od kuchařky
Uvádím jen pro zajímavost – co všechno se dá dneska koupit. Plechovka se prodává za 1 Euro v Německu, je z ní 6 croissantů. Pozor, není to recept, spíš vás chci upozornit na zajímavý výrobek, který jsem u nás ještě neviděla.
Jsou výborné, kdybyste na ně natrefili, neváhejte. Zpravidla má plechovka zhruba 6 týdnů záruku, záleží na tom, za jak dlouho od výroby je koupíte.
Kuchařka: danielle72