- reklama -
Suroviny
- 300 g hlívy ústřičné
- 1 lahůdková cibulka s natí
- 1 cibule
- 2 vejce
- houbové koření
- olej
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a hlívu nakrájíme nadrobno.
-
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme hlívu, chvíli restujeme a pak za občasného podlití dusíme asi 15 minut.
-
Potom přidáme vejce, sůl, koření a nícháme dokud se vejce nesrazí.
-
Lahůdkovou cibulku nakrájíme, přidáme do směsi, zamícháme, případně ještě dochutíme a necháme vychladnout.
-
Touto směsí plníme bramborové knedlíky a podáváme se špenátem a osmaženou cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Bramborové knedlíky si můžeme připravit třeba podle tohoto receptu, nebo si vybrat jiný. Je jich tu opravdu dost.
http://www.toprecepty.cz/recept/1956-bramborove-knedliky-iv/
Kuchařka: HankaPu