
- reklama -
Suroviny
4- 6 porcí
- 2 ks hermelínu
- 1 cibule
- 1 tatarská omáčka nebo Majolka®, zakysaná smetana či jogurt
- 100 g pikantního salámu
- 1 lžíce hořčice
- sůl a pepř
Postup přípravy receptu
-
Hermelín postrouháme na hrubším struhadle, cibuli pokrájíme nadrobno, přidáme tatarku nebo majolku, pokrájený pikantní salám, hořčici, sůl, pepř a smícháme.
-
Já jsem strouhala i salám, měla jsem doma jen „Lovecký pikant“ v celku. Přesto, že jsem dělala jen z polovičního množství, mi zbyla pomazánka i na druhý den, rozležená byla ještě lepší.
Pomazánku je možné nastavit dvěma či třemi jemně nastrouhanými vařenými bramborami. -
Protože nejsem velký příznivec majonézy, použiji příště jogurt, nebo do jogurtu přidám jen lžící majonézy.
Kuchařka: MamlajdaD