Hermelín v pikantní marinádě

48
- reklama -

Suroviny

4 Hermelíny
Marináda :
uzená červená paprika
špetka pálivé papriky
nadrcené sušené houby
sůl
pepř
100 ml oleje

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny naložíme přes noc do uvedené marinády – (smícháme oba druhy papriky s olejem a nadrcenými sušenými houbami, pepřem a solí).
    Druhý den naložené Hermelíny položíme (každý zvlášť) na alobalový čtverec, alobal přehneme dolů pod boky sýrů tak, aby sýr nevytékal.


    Zobrazit celý recept

  2. Takto zabalené Hermelíny dáme na plech do předehřáté trouby na program „gril“ na cca 8-10 minut. Opatrně je po této době vyjmeme z alobalu a přendáme na talíř. Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka od kuchařky

V létě děláme venku na grilu.