- reklama -
Suroviny
- 4 Hermelíny
- Marináda :
- uzená červená paprika
- špetka pálivé papriky
- nadrcené sušené houby
- sůl
- pepř
- 100 ml oleje
Postup přípravy receptu
-
Hermelíny naložíme přes noc do uvedené marinády – (smícháme oba druhy papriky s olejem a nadrcenými sušenými houbami, pepřem a solí).
Druhý den naložené Hermelíny položíme (každý zvlášť) na alobalový čtverec, alobal přehneme dolů pod boky sýrů tak, aby sýr nevytékal. -
Takto zabalené Hermelíny dáme na plech do předehřáté trouby na program „gril“ na cca 8-10 minut. Opatrně je po této době vyjmeme z alobalu a přendáme na talíř. Podáváme se zeleninovým salátem.
Poznámka od kuchařky
V létě děláme venku na grilu.
Kuchařka: Ivace64