- reklama -
Suroviny
2 porce
- 1/2 listového těsta
- kečup
- pórek
- 1 hermelín
- gothaj
- sýr
- vejce
Postup přípravy receptu
-
1/2 listového těsta rozkrojíme ještě na půl, rozválíme na placku, pokapeme kečupem, přidáme pórek na kolečka, na něj položíme překrojený hermelín, nebo můžete dát celý, jak kdo má rád.
-
Na hermelín opět kečup, gothaj na kolečka, nebo i v celku a na to sýr – buď v celku, nebo plátkový.
-
Pak těsto složíme jeko šátečky, pomažeme vejcem a pečeme dozlatova na 160°C. Podáváme s bramborem.
Poznámka od kuchařky
Dělala jsem manželovi k večeři, nechtěl brambory, tak jen tak samotné. Moc mu chutnalo. Můžeme přidat třeba zeleninu.
Omlouvám se, ale zjistila jsem, že už ten stejný tu je. Klidně bych ho vymazala, ale nevím, jak se to dělá.
Kuchařka: marunda