
- reklama -
Suroviny
- Klasické bramborákové těsto:
- 4 střední brambory
- 2 stroužky prolisovaného česneku
- 1 vejce
- sůl
- pepř
- majoránka
- trochu mouky na zahuštění
- Dále:
- 1 Hermelín
- zelenina na oblohu
Postup přípravy receptu
-
Brambory nastrouháme, vymačkáme z nich přebytečnou vodu, přidáme ostatní suroviny a zpracujeme těsto.
Hermelín rozkrojíme podélně na poloviny. -
Na pánev naneseme tenkou vrstvu těsta, položíme na něj polovinu Hermelínu a přikryjeme další vrstvou těsta. Smažíme pomalu z obou stran do křupava.
-
Podáváme se zeleninou a tatarskou omáčkou.
Poznámka od kuchařky
Tenhle recept není žádná novinka, ani velké kuchařské umění, ale nenašla jsem tu úplně stejný, tak přidávám, třeba někdo získá inspiraci.
Kuchařka: Lenunka









