Hermelín naložený v medvědím pestu

69
- reklama -

Suroviny

4 sýry Hermelín nebo Camembert
pesto z medvědího česneku
směs oblíbeného koření (Gril a šašlik,…)
4 cibule
10 stroužků česneku
5 bobkových listů
10 kuliček nového koření
celý pepř 4 barev
olej

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín nakrájíme na osminky, řezné rány obalíme ve směsi koření, strany s bílou plísní potřeme pestem z medvědího česneku.
    Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na tenké plátky.

  2. Dno sklenice vyskládáme částí cibule, položíme na ni několik plátků česneku, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Na tuto vrstvu položíme několik osminek Hermelínu.
    Celý postup takto několikrát opakujeme.
    Zaplněnou sklenici zalijeme olejem a dáme do lednice na několik dnů uležet.