
- reklama -
Suroviny
- 4 sýry Hermelín nebo Camembert
- pesto z medvědího česneku
- směs oblíbeného koření (Gril a šašlik,…)
- 4 cibule
- 10 stroužků česneku
- 5 bobkových listů
- 10 kuliček nového koření
- celý pepř 4 barev
- olej
Postup přípravy receptu
-
Hermelín nakrájíme na osminky, řezné rány obalíme ve směsi koření, strany s bílou plísní potřeme pestem z medvědího česneku.
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, česnek na tenké plátky. -
Dno sklenice vyskládáme částí cibule, položíme na ni několik plátků česneku, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř. Na tuto vrstvu položíme několik osminek Hermelínu.
Celý postup takto několikrát opakujeme.
Zaplněnou sklenici zalijeme olejem a dáme do lednice na několik dnů uležet.
Kuchařka: ivulinka









