
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 4 porce halibuta
- hořčice
- hladká mouka
- 1 lžíce másla
- 3 lžíce kečupu
- 1 velká cibule
- 1 sladkokyselá okurka
- 1 lžíce vypeckovaných oliv
- sojová omáčka
- worchestr
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si omáčku: Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli , přidáme kečup a krátce dusíme. Pak přidáme nadrobno nakrájené okurky a posekané olivy. Dochutíme sojovou omáčkou, worchestrem a solí.
-
Rozmrazenou rybu si nakrájíme na vhodné kousky, osolíme, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Opekáme pozvolna na oleji z obou stran dorůžova. Na talíři poléváme pikantní omáčkou. Příloha kuskus, já podával s polentou, která se připravuje obdobně jako kuskus.
Kuchař: pbarva