
- reklama -
Suroviny
asi 20
- Hajzlíky dělám pokaždé, když smažím v trojobalu.
- vejce, které zbude od obalování
- strouhanka
- salám nebo párek
Postup přípravy receptu
-
Do zbytku vajíčka (s trochou vody) dám na kousky nakrájený salám nebo nastrouhám na široké nudličky párek. Zasypu strouhankou, aby vznikla kašička, ne moc hustá, strouhanku voda vsákne.
-
Proto to nenechám dlouho ležet a smažím zároveň s řízky. Na pánev dávám lžičkou a malinko zmáčknu.
Poznámka od kuchařky
Vždycky zmizí mezi prvními, tak je poslední dobou dělám pravidelně.
Dřív jsem vejce, které zbylo, dala psovi, ale pak mě napadlo přidat tam napůl suchý párek, že mu přilepším. Když jsem ochutnala, psi to už nedostali a mělo to úspěch.
Kuchařka: rendulka









