
- reklama -
Suroviny
- 250g libovějšího hovězího masa
- 300g cibule
- červená paprika
- zelená paprika
- 1 l hovězího vývaru z kostky
- 4 lžíce rajského protlaku
- 2 lžičky mletá červená paprika sladká
- špetka mletá červená paprika pálivá
- lžička omáčky Tabasco
- olej
- sůl
- mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Ve velkém hrnci osmahneme na oleji na drobno nakrájenou cibuli a obě papriky pokrájené na proužky. Přidáme dvě lžičky mleté sladké papriky, špetku pálivé papriky a na malé kostičky nakrájené hovězí maso.
-
Za stálého míchání krátce smažíme, potom přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme a okořeňíme Tabascem a pepřem a necháme zvolna vařit, dokud maso nezměkne.
-
Nakonec můžeme mírně zahustit hotovou jíškou.
Kuchař: toprecepty.cz









