Gulášová polévka IV.

68
- reklama -

Suroviny

250g libovějšího hovězího masa
300g cibule
červená paprika
zelená paprika
1 l hovězího vývaru z kostky
4 lžíce rajského protlaku
2 lžičky mletá červená paprika sladká
špetka mletá červená paprika pálivá
lžička omáčky Tabasco
olej
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ve velkém hrnci osmahneme na oleji na drobno nakrájenou cibuli a obě papriky pokrájené na proužky. Přidáme dvě lžičky mleté sladké papriky, špetku pálivé papriky a na malé kostičky nakrájené hovězí maso.

  2. Za stálého míchání krátce smažíme, potom přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme a okořeňíme Tabascem a pepřem a necháme zvolna vařit, dokud maso nezměkne.

  3. Nakonec můžeme mírně zahustit hotovou jíškou.