Guláš z vajec

56
- reklama -

Suroviny

8 vajec vařených natvrdo
3 lžíce sádla nebo oleje
3 cibule
trochu sušené papriky
sůl
lžička hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Klasicky orestujeme na kostičky krájenou cibuli na tuku, zaprášíme paprikou,


    Zobrazit celý recept

  2. Na to hodíme na kostičky nebo kráječem pokrájená vejce, osmahneme, zalejeme vodou, můžeme přidat masox nebo ještě zapražit (jak je kdo u guláše zvyklý, ale žloutky to trochu zahustí).

  3. Povaříme asi 5 minut a můžeme podávat s těstovinami, rýží nebo s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Kdo se nemůže obejít bez masa, může přihodit pro chuť a vůni i na kostičky pokrájený špekáček (pokud se domnívá, že v něm maso je).

Na obrázku je porce z 1 vejce bez salámu.