Guláš v alobalu

70
- reklama -

Suroviny

500 g vepřového plecka
2 cibule
4 stroužky česneku
1 lžíce mleté sladké papriky
majoránka
sůl
pepř
kmín
olej
alobal

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na 2cm kostky, cibuli na půlkolečka, česnek rozmáčneme.

  2. Dáme do mísy, přidáme 1 lžíci papriky, 4 lžíce oleje, pepř, sůl, majoránku a kmín.

  3. Vše promícháme a necháme minimálně 1 hodinu odležet, čím dýl, tím líp.

  4. Poté uděláme z dvojitého alobalu čtverce, do kterých dáme směs a pořádně zabalíme, aby nic neuteklo.

  5. Pečeme 45 minut až 1 hod při 180°C bez otvírání.

Poznámka od kuchařky

Nejlíp chutná s chlebem, ale dobré jsou i hranolky