- reklama -
Suroviny
- Chřest
- Anglická slanina
- sůl
- koření
- citron
Postup přípravy receptu
-
Chřest oloupeme a omyjeme. Vroucí vodu osolíme, přidáme plátek citronu a polévkové koření.
-
Přidáme chřest a vaříme asi 10 minut. Chřest osušíme.
-
Plátky anglické okořeníme (čím kdo rád – Podravka, grilovací koření atd). Já dal chimichuri.
-
Na každý plátek položíme chřest a zarolujeme. Spíchneme jehlou.
-
Grilujeme cca 10 minut, až je slanina křupavá.
Poznámka od kuchařky
Recept je z letáku Tesco.Trochu jsem upravil. Tam slaninu solí a pepří. Podle mě sůl není potřeba. Spíchávají to párátkem – nebyl jsem si jistý jestli by na grilu neshořely.
Kuchař: Dooga