
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 4 ks žampionů (portobelo)
- 4 ks vepřové panenky cca 2 cm vysoké
- 4 plátky anglické slaniny
- sůl
- grilovací koření
- olej
Postup přípravy receptu
-
Plátky panenky osolíme a okořeníme. Zabalíme do plátků anglické slaniny.
-
Žampiony očistíme – neloupeme. Vyřízneme nohu. Grilovací koření rozmícháme v oleji a vytřeme touto směsí vnitřek i vnějšek žampionů.
-
Dáme na gril. Žampiony cca 10 minut z každé strany. Maso podle toho, jak máme rádi propečené. Středně cca 5 minut z každé strany, propečené cca 10 minut z každé strany.
-
Podáváme s grilovaným bramborem a zeleným salátem.
Kuchař: Dooga









