- reklama -
Suroviny
1 porce
- 4 plátky bílého toustového chleba
- 2 plátky sýra (gouda, eidam)
- 30 g cheddaru nebo parmezánu
- 30 g mozzarelly na plátky
- máslo na potření toustů
Postup přípravy receptu
-
Toustové chleby pomažeme máslem, jeden plátek poklademe sýry a priklopíme druhým plátkem.
-
Grilovací nebo obyčejnou pánev potřeme olejem, necháme rozpálit a tousty opečeme z obou stran do zlatova a křupava.
-
Tousty při opékání zatížíme např. těžším prkýnkem, aby se sýr lépe roztekl.
Poznámka od kuchařky
Toto není kdovijake vaření, ale je to taková dobrota, že nejde nepřidat. Také tento způsob je mnohem lepší než z toustovače, jelikož náplň není všude vyteklá a tousty jsou dokonale křupavé.
Kuchařka: mysinecka