
- reklama -
Suroviny
- plátek drůbežího masa
- plátek šunky
- hranolek anglické slaniny
- hranolek nivy
- pepř
- sůl
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Plátek prsíčka si rozřízneme, aby nám vznikla větší plocha, osolíme, opepříme, přidáme plátek šunky, na to hranolek anglické a nivy a zabalíme a na spoji osmažíme. Pak postupně ze všech stran.
-
Nakonec na 5 minut vložíme do mikrovlnky. Výpek mírně zaprášíme moukou, zakápneme trochou vývaru, nebo vody a uděláme si šťávu.
-
Zdobíme zeleninovou oblohou, podáváme s opečenými bramborami nebo hranolkami nebo i jinak upravenými bramborami.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem získala Ve Frenštátě na hotelu Beskyd.Jídlo všem moc chutnalo.
Kuchařka: JanaDorazinova