- reklama -
Suroviny
- medvědí česnek
- cibule
- máslo
- vajíčko – nemusí být
- sůl
- pepř
- olej
- moravské uzené
- gnocchi
- (množství záleží na každém z vás, kolik toho budete vařit)
Postup přípravy receptu
-
Cibuli podusíme na másle, přidáme nasekaný medvědí česnek . Podlijeme troškou vody a dusíme pod poklicí do měkka. Jakmile listy změknou, odstraníme poklici a přebytečnou vodu odpaříme. Přidáme pepř a sůl . Špenát lze také, jak je někdo zvyklý, nastavit vejcem.
-
Na oleji osmažíme cibulku a přidáme nakrájené moravské uzené a krátce osmažíme. Uvaříme gnocchi dle návodu.
-
Do uvařených gnocchi vmícháme špenát a moravské uzené.
Poznámka od kuchařky
Recept na špenát mám z netu..
Kuchařka: savlinka