Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem

53
- reklama -

Suroviny
3-4 porce

500 g gnocchi
300 g kuřecích prsních řízků
100 g másla
200 ml smetany ke šlehání
5 lžic strouhaného parmazánu
2 stroužky česneku
1 lžíce čerstvé nasekané petrželky
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme, nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Ve vyšší pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm opečeme.

  3. Ke konci přidáme plátky česneku a necháme je rozvonět.

  4. Přilijeme šlehačku, strouhaný parmazán a mícháme do zhoustnutí.

  5. Na závěr přisypeme čerstvou petrželku. Podáváme s uvařenými gnocchi.