
- reklama -
Suroviny
- 500 g chlazených gnocchi
- 3 kuřecí prsa
- 1 cibule
- sůl
- pepř
- sušený česnek v prášku
- 250 ml smetany ke šlehání
- 2 lžíce hrubozrnné hořčice
- pár snítek estragonu nebo jiná bylinka
- 150 g goudy
- olej
Postup přípravy receptu
-
Noky uvaříme podle návodu na obalu.
-
Maso nakrájíme na menší kousky a spolu s nasekanou cibulí ho orestujeme doměkka na rozehřátém oleji, pak ho osolíme, opepříme a dochutíme lžičkou sušeného česneku.
Takto připravené maso dáme do pekáčku, přisypeme uvařené scezené noky a promícháme. -
V misce prošleháme smetanu s hořčicí a nasekaným estragonem, lehce osolíme a opepříme.
Smetanovou zálivkou zalijeme noky a navrchu posypeme nastrouhaným sýrem.
Dáme do trouby vyhřáté na 200°C a necháme 15 minut zapéct, až se sýr rozteče a smetanová omáčka začne bublat.
Kuchařka: Angel 666