- reklama -
Suroviny
4 porce
- Omáčka:
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 červená chilli paprička
- 1 lžíce oleje
- 1 plechovka sterilovaných rajčat
- 2 lžíce rybízové marmelády
- 75 g sušených brusinek
- Gnocchi:
- 1 balene gnocchi
- hrst vlašských ořechů
- 2-3 větvičky rozmarýnu
- olej
- sůl
- parmezán
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmahneme oloupaný rozmáčknutý stroužek česneku jen co zavoní a vyndáme.
-
Pak do oleje vhodíme nakrájenou cibuli a drobně nasekanou papričku, opečeme, přidáme rajčata a brusinky a chvíli podusíme.
-
Na pánev dáme trochu oleje, opečeme na něm gnocchi dozlatova, ke konci přidáme sdrhnutý a nasekaný rozmarýn a podrcené ořechy. Lehce osolíme a na talíři doplníme omáčkou a strouhaným parmezánem.
Poznámka od kuchařky
Dnešní rychlá večeře. Zpočátku se nám zdála chuť trochu zvláštní, ale čím déle jsme jedli, tím víc nám chutnalo:)
Zdroj: www.femina.cz
Kuchařka: zizala