Gnocchi Pomodori

63
- reklama -

Suroviny
3 porce

500 g italských gnocchi
1 plechovka sekaných rajčat
150 g anglické slaniny
150 g šunky
6 větších žampionů
1 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička oregana
sůl
pepř
olej
parmazán na posypání

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na proužky a osmahneme na trošce oleje.


    Zobrazit celý recept

  2. Po chvilce přidáme kostičky anglické slaniny a šunky a opečeme do zlatova.

  3. Přisypeme plátky žampionů a rozetřený česnek, lehce osolíme a opepříme. Chvilku restujeme a vlijeme sekaná rajčata.

  4. Nakonec zasypeme oreganem a ještě trochu povaříme.

  5. Směs vlijeme na uvařené gnocchi a posypeme na drobno nastrouhaným parmazánem.

Poznámka od kuchařky

Místo gnocchi můžeme zvolit jakékoliv těstoviny.