Glazované podkovy z lososa

42
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 podkovy z lososa
2 lžíce medu
pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíce sladké chilli omáčky
1 lžíce olivového oleje
sůl
drcený černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem.


    Zobrazit celý recept

  2. Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí.

  3. Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, teplotu snižte na 180°C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.