- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 podkovy z lososa
- 2 lžíce medu
- pomerančová šťáva z 1/2 pomeranče
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce sladké chilli omáčky
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- drcený černý pepř
Postup přípravy receptu
-
Šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a med umíchejte dohladka. Porce ryby omyjte, osušte, osolte a posypte drceným pepřem.
-
Rozložte je do olejem vytřené zapékací mísy nebo na plech vyložený pečícím papírem. Vše stejnoměrně přelijte připravenou směsí.
-
Vložte do trouby vyhřáté na 200°C, teplotu snižte na 180°C a pečte asi 20 minut. Podávejte s různě upravenými bramborami a salátem z pekingského zelí.
Kuchař: 700413