Francouzský chléb

78
- reklama -

Suroviny
podle velikosti jedlíků

1 čajová lžička Instantní droždí
400 g Pšeničná mouka hladká
15 gramů máslo
1 čajová lžička sůl
300 ml voda

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny nadávkujeme do pečné nádoby v pořadí jak jsou za sebou v seznamu. Pekárnu Panasonic SD-253 nastavíme na program French BAKE, který trvá 6 hodin.

  2. Když zazní zvukový signál, tak pekárnu vypneme a chléb z nádoby vyklopíme.

Poznámka od kuchařky

Jak jsem si všiml, většina jiných pekáren dávkuje suroviny v opačném pořadí. Celkový výsledek záleží na kvalitě a jakosti použité mouky. V tomto případě Biomouka pšeničná hladká, Biomlýn, s.r.o., provoz Březník 254, 675 74 okr. Třebíč. Už jsem měl výsledky mnohem lepší.http://miric.unas.cz