
- reklama -
Suroviny
podle velikosti jedlíků
- 1 čajová lžička Instantní droždí
- 400 g Pšeničná mouka hladká
- 15 gramů máslo
- 1 čajová lžička sůl
- 300 ml voda
Postup přípravy receptu
-
Suroviny nadávkujeme do pečné nádoby v pořadí jak jsou za sebou v seznamu. Pekárnu Panasonic SD-253 nastavíme na program French BAKE, který trvá 6 hodin.
-
Když zazní zvukový signál, tak pekárnu vypneme a chléb z nádoby vyklopíme.
Poznámka od kuchařky
Jak jsem si všiml, většina jiných pekáren dávkuje suroviny v opačném pořadí. Celkový výsledek záleží na kvalitě a jakosti použité mouky. V tomto případě Biomouka pšeničná hladká, Biomlýn, s.r.o., provoz Březník 254, 675 74 okr. Třebíč. Už jsem měl výsledky mnohem lepší.http://miric.unas.cz
Kuchař: clupmi