
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 kedlubny
- 1 mrkev
- 10 ředkviček
- 150 g uzené kotlety bez kosti
- 2 vajíčka
- 100 ml smetany 12%
- 1 lžíce Podravky (či co máte rádi)
- 1 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
-
Oloupeme kedlubny a mrkev, nakrájíme na plátky. Ředkvičky na čtvrtinky. Uzené maso na kostičky.
-
Vymažeme zapékací misku či remosku, poklademe plátky kedluben, přidáme uzené maso, ředkvičky a mrkev. posypeme kořením, jaké máme rádi.
-
Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem a zapečeme asi 15 minut/220°C.
Je to jednoduché, lehké a výborné jídlo.
Poznámka od kuchařky
Jakmile se udělá teplo, kedlubny i ředkvičky dřevnatí. Takto se dají zužitkovat i lehce tvrdé :))
Kuchařka: Olga Urvalkova









