
- reklama -
Suroviny
            3-5 porcí
							
    
- hlávkové bílé zelí
- olej
- sůl
- mletý pepř
- fleky
- uzený bok či jiné uzené maso (popřípadě opečený špekáček)
- (schválně neudávám množství-záleží jací jste jedlíci)
Postup přípravy receptu
- 
Zelí nakrouháme a na oleji restujeme tak dlouho, dokud lehce nezhnědne. Pozor, chce to hlídat, neboť zelí může velmi rychle začít hnědnout a pálit se. Musíme ho častěji míchat. 
 Osolíme a opepříme.
- 
Uvaříme fleky a přimícháme je do restovaného zelí. Dobře promíchat! 
- 
Na pánvi k tomu opečeme na kostičky pokrájený uzený bok, uzené nebo jeho levnější variantu (špekáček). Tím pak fleky na talíři posypeme. 
            Kuchař: znamenivah
        
