
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 500 g fleků (těstoviny)
- 400 g libového vepřového boku
- 1 větší cibule
- pepř
- drcený kmín podle chuti
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Na sádle spěníme nadrobno nakrájenou cibuli.
-
Vložíme vepřový bok, který jsme osolili,okmínovali a opepřili. Dáme do vyhřáté trouby na 220 °C a pečeme asi 50 min až 1 hod.
-
Po upečení maso necháme trochu schladnout a potom ho umeleme na strojku. Dáme ho do mísy.
-
Do osolené vody dáme vařit fleky podle návodu na obalu.Po uvaření fleky scedíme a nasypeme na maso.
-
Vše promícháme a přelijeme vypečenou šťávou z masa a opět zamícháme. Podáváme s kyselou okurkou, nebo nějakým zeleninovým salátem.
Kuchař: miramelc









